Kdo je Karmen Bezget?

Mednarodno certificirana inštruktorica, učiteljica zdravilne spolnosti in spolne alkimije z 16 letno prakso in izkušnjami.

Voditeljica in ustanoviteljica Females Academy, v okviru katere s pomočjo strokovnega znanja ter modrosti spolne alkimije, samozdravilne spolnosti, taoističnih znanosti predava in poučuje moderne ženske kultiviranje in prebujanje spolnih in življenjskih potencialov.
Iz izčrpane, pregorele poslovne ženske, si je z nenehnim učenjem, vztrajno prakso in delom na sebi, povrnila zdravje, premagala usodne bolezni, se prenovila in postala vitalna in uspešna ženska.
Danes je uspešna, zagnana, strastna poslovna ženska, predana, srčna mati in učiteljica spolne alkimije in naravne spolnosti.
Na svoji poti je zbirala Taoistična znanosti, metode spolnega kultiviranja, modrosti življenja, duhovna in mistična znanja, ter pridobivala izkušnje direktno od priznanih strokovnjakov, učiteljev, mojstrov in mojstric:

Taoistični učitelji in mojstri:
Taoistični mojster in predsednika Wudang kungfu federacije: Mojster Xuande
Kungfu mojstra: Giancarla Manca,
Učitelj naravnih in Tao metod: Donko
Svoje znanje je certificirala pri Taoističnem mojstru: Mantaku Chia
Keltski mojster in svetovni duhovni učitelj: Ger Lyons
Mednarodni mojster in učitelj metafizike: Joey Yap
Shaolin kung-fu učitelj: Kapetan

ter hkrati iskala modrosti s številnimi učiteljicami in učitelji, ki so ji dali vsak svojo zrno znanja, modrosti in prakse.
Svoje znanje, prakso ter modrosti taoistične spolnosti je poglobila ter uspešno certificirala v mednarodno certificirano inštruktorico in učiteljico samozdravilne spolnosti in spolne alkimije.
V okvirju Females Academy udejanja svoje poslanstvo v Sloveniji in tudi preko meja po Evropi.
S poučevanjem in praktičnim usposabljanjem, s pomočjo strokovnega modernega znanja ter modrosti skrbno očuvanih taoističnih metod kultiviranja spolnih in življenjskih potencialov, prebuja zakopane in zaklenjene spolne potenciale.